Gal Suceava Sud Est

Stiri

nov.
16

Acțiune de animare la Boroaia

Pe data de 16 noiembrie 2018 s-a desfășurat acţiunea de animare și informare la Primăria comunei Boroaia pentru măsurile ce urmează a fi lansate.  

Citeste mai mult
oct.
19

Acțiune de animare la Dolhești

Pe data de 19 octombrie 2018 s-a desfășurat acţiunea de animare și informare la Primăria comunei Dolhești pentru măsurile ce urmează a fi lansate !

Citeste mai mult
oct.
13

GAL Suceava Sud-Est instruiește lideri locali în domeniul dezvoltării rurale

Comunicat de presă Asociația Grupul de Acțiune Locală Valea Suceava Sud-Est instruiește 5 lideri locali în cadrul proiectului “Instruirea liderilor locali privind implementarea SDL prin seminarii și grupuri de lucru” prin măsura LEADER din PNDR 2014 – 2020 (Contractul de finanțare Nr. C19401234011613513140 / 22.02.2017, semnat cu AFIR). GAL Suceava Sud-Est este autorizat de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale cu nr. 234/05.12.2016 să implementeze strategia de dezvoltare locală (SDL) și își propune dezvoltarea microregiunii GAL Suceava Sud-Est (formată din 5 comune din jud. Suceava: Boroaia, Vadu Moldovei, Dolhești, Drăgușeni și Forăști), adaptată nevoilor și cerințelor specifice ale teritoriului GAL Suceava Sud-Est. În perioada 11-12 Octombrie 2018 a avut loc o întâlnire cu Grupul de Lucru LEADER la Gura Humorului, o sesiune de instruire în domeniul dezvoltării rurale, cu tema “Infrastructură socială și cooperare” pentru aproximativ 150 de persoane dintre care 5 lideri locali din partea GAL Suceava Sud-Est. În cadrul…

Citeste mai mult
oct.
12

Participarea Gal Suceava Sud-Est la întâlnirea cu Grupul de Lucru LEADER

În zilele de 11 și 12 octombrie 2018,  Gal Suceava Sud-Est a participat la întrunirea cu Grupul de Lucru LEADER. La întâlnirea de la Gura Humorului subiectul de interes a fost Infrastructură socială și cooperare - submăsura 19.3.

Citeste mai mult
sept.
26

Participarea GAL Suceava Sud-Est la modulul II de formare

Pe data de 26 septembrie 2018, la Sinaia, GAL Suceava Sud-Est a participat la modulul II de formare adresat Grupurilor de Acțiune Locală. Discuțiile s-au axat pe evaluarea implementării Strategiilor de Dezvoltare Locală de către Grupurile de Acțiune Locală.  

Citeste mai mult
aug.
26

Acțiune de animare și informare în localitatea Vadu Moldovei

Pe data de 26 August 2018 s-a desfășurat acțiunea de animare și informare în localitatea Vadu Moldovei, cu ocazia evenimentului „Pâinea de Aur”.    

Citeste mai mult
aug.
19

Acțiune de animare și informare în localitatea Forăști

Pe 19 august 2018 s-a desfășurat acțiunea de animare și informare în localitatea Forăști cu ocazia evenimentului „Hora de la Forăști” .

Citeste mai mult
iul.
30

Acțiunea de animare și informare în localitatea Drăgușeni

Pe data de 29 iulie 2018 s-a desfășurat acțiunea de animare și informare în localitatea Drăgușeni, cu ocazia evenimentului „Cântec, joc și voie bună”.

Citeste mai mult
iul.
10

Prelungire apel selecție și erată

Se prelungește apelul de selecție ca urmare a publicării eratei nr.1 pe portalul galsuceavasudest.ro Anunț privind prelungirea termenului limită de depunere a proiectelor pentru măsura M2/6A - „Sprijin pentru crearea sau dezvoltarea de activități non-agricole” și pentru măsura M3/6B - „Dezvoltarea, modernizarea și extinderea infrastructurii pentru populația din regiunea Sud-Est Suceava” Asociația Grupul de Acțiune Locala (GAL) „Suceava Sud-Est” vă informează că sesiunea de depunere a proiectelor aferentă Măsurilor  M2/6A și M3/6B, aflate în desfășurare și având ca termen limită de depunere a proiectelor data de 18.07.2018, a fost prelungită cu 10 zile. Data limită de depunere a proiectelor va fi 1.08.2018. Toate celelalte condiții pentru accesarea fondurilor nerambursabile rămân neschimbate.

Citeste mai mult
iun.
26

Modul de formare GAL la Sinaia

Gal Suceava Sud-Est a participat la primul modul de formare adresat Grupurilor de Acțiune Locală. Întâlnirea s-a desfășurat pe 26 iunie la Sinaia. Cu această ocazie a fost evaluată implementarea Strategiilor de Dezvoltare Locală de către Grupurile de Acțiune Locală.

Citeste mai mult